Extra řasy

Na to, abyste získala větší objem, obyčejná řasenka bohužel nestačí. Před nanesením speciální řasenky pro zvětšení objemu řasy přepudrujte. Pudr totiž absorbuje veškerý maz a pomůže tak řasence se na řasách co nejdéle udržet. Řasenku se pak snažte aplikovat hned od kořínků. Nechte jednu vrstvu zaschnout a pak naneste klidně druhou nebo dokonce třetí (záleží však na řasence, některé méně kvalitní můžou vytvářet nehezké hrudky, které mají do přirozenosti daleko). Pro zvětšení efektu můžete rovněž k již namalovaným řasám připnout jednu řádku umělých řas. Nebojte se, že budete vypadat jako mrkací panenka nebo transvestita. Dnes se již dělají umělé řasy k nepoznání od řas vlastních. Většina celebrit je nosí na jakoukoli větší akci - na běžné nošení do práce se proto příliš nehodí.

Řasenka pro mnohonásobné zvětšení objemu řas Magnum (Dermacol)

Hedvábné proteiny a speciální pigmenty přirozeně prodlužují a zvětšují objem řas, dodávají jim lesk a zcela nový vzhled. Účinné složení vitamínu E a speciálních rostlinných výtažků řasy posiluje a regeneruje. Díky speciálně vyvinutému kartáčku hmota řasy dokonale obalí a uhladí, precizně oddělí a vytvoří tak hladký povrch bez hrudek! Oftalmologicky testováno.

Cena: 199 Kč

Řasenka Oui Au Volume (Bourjois)

Vyzkoušejte novou ultra-objemovou řasenku od Bourjois! Poddajná textura, jednoduchá aplikace, ultra-objemová formule, která perfektně kryje řasy. Jemný, sešikmený tvar hřebínku umožňuje ultra-precizní aplikaci a jeho pročesání zajišťuje maximální uhlazení bez vzniku shluků řas - skvěle oddělující řasy! Perfektně natočí řasy a dodá jim objem.

Cena: 315 Kč

Objemová řasenka s 3D efektem Fatale (Lancome)

Výjimečná 3D řasenka pro maximální objem a dokonalý tvar řas. Složka FiltexTM na bázi silikonu dodá řasám okamžitý objem, aniž by je slepovala. Speciální aplikátor AmpliformeTM 3D řasy dokonale vytvaruje. Tato nová řasenka s patentovaným hřebínkem dodává řasám zvláštní plný vzhled ihned po první aplikaci. Obsahuje komplex, který řasám napomáhá udržet si tvar. Jednotlivé tahy řasenkou dodávají řasám objem.

Cena: 950 Kč

Ohromný účes

Velkého objemu u dlouhých vlasů lze dosáhnout docela těžko, známe však triky, díky kterým se vyrovnáte i modelkám jako je Karolina Kurková. Na mokré vlasy naneste speciální tužidlo pro zvětšení objemu u konečků (poradí vám v každém kadeřnictví, neboť tyto přípravky prodává snad každá značka). Poté fénujte vlasy v předklonu, dokud nejsou skoro suché. V této fázi se totiž nejlépe tvarují. Vlasy natočte na extra velké natáčky, které z vás neudělají ovci, nýbrž vytvoří jen přirozené vlny, a pak vysušte fénem. Až budou vaše vlasy zcela suché, odstraňte jemně natáčky a vlasy jen pročísněte prsty. V předklonu vlasy opět přelakujte a pro maximální objem můžete lak nastříkat ještě na konečky prstů, kterými si prohrábnete vlasy u kořínků.

Kúra pro zvětšení objemu a úpravu vlasů 150 ml (Avon)

Díky aminopeptidům obsaženým v tomto přípravku se zvětší objem každého vlasu. Výsledný efekt: plnější, bohatší a silnější vlasy. Okamžité zvýšení objemu až o 80 %, zvětšuje průměr jednotlivých vlasů až o 15 %. Určena pro jemné vlasy, které potřebují dodat objem a posílit.

Cena: 139 Kč

Extra silný fluid pro objem (Wella Professional)

Fénovací gel pro aplikaci do mokrých vlasů. Dodá vlasům přirozený objem při jejich volném uschnutí. Dodá vlasům také pevnost, extra tvar a objem pro foukané účesy. Obzvláště snadné česání kartáčem při fénování. Bez alkoholu. Antistatický efekt ve vyfénovaných vlasech. Pro-Vitamin B5 a UV filtr pro lesklé a zdravé vlasy. Extra silný, multiaktivní ochrana.

Cena: 390 Kč

Flexibilní stylingová pěna ve spreji (Schwarzkopf Professional)

Lehká pěna pro extra objem. Vyzkoušejte odlehčenou pěnovou senzaci ve vašich dlaních nebo přímo na vašich vlasech. OSiS Volume Shot dodává vlasům výjimečný objem, a to i jemným a dlouhým vlasům.

Cena: 301 Kč

Smyslné rty

Před nanesením rtěnky namočte kousek vaty do hydratačního krému, kterým si přejeďte rty. To by mělo odstranit veškeré suché plošky a částečky. Rty potom obkružte konturovaní tužkou v tělové barvě (barevné se už nenosí), což by mělo jakoukoli rtěnku udržet na svém místě tak, aby se nerozpíjela. Vedle toho můžete také použít speciální lesky na rty pro větší objem.

Dlouhotrvající rtěnka (Gosh)

Everlasting Lips je dvoufázová barevná rtěnka. Skládá se z dlouhotrvající barvy na rty Lip Colour a lesku Glossy Top Coat pro zářivější a objemnější vzhled rtů. Neuvěřitelně dlouhotrvající působení, neparfémováno.

Cena: 299 Kč

Lesk na rty, Fluide Plastique Liquid Lipstick (Pierre Cardin)

Extrémně zářivý a brilantní lesk na rty. Díky němu rty působí plným a výrazným dojmem. Má krémovou, fluidovou texturu obohacenou o speciální aktivní ingredience, které zanechávají rty hladké, jemné a neslepené.

Cena: 479 Kč

Lesk na rty Plump Pout, (Avon)

Vytváří sexy »našpulený« výraz rtů. S chladivým efektem, vytváří pocit jemného brnění. Obsahuje vitamíny A, C a E, které rty vyživují a dodávají hydrataci.

Cena: 249 Kč